E-razstava: Vivinih 30 let

Vivina e-razstava: Utrinki iz kronike treh Vivinih desetletij - zdaj tudi na naši spletni strani!

Viva zlata na Naši pesmi 2022

Viveki smo se 28. maja letos znova predstavili na Naši pesmi Maribor, na že 27. državnem zborovskem tekmovanju. Ponosni smo, da smo se po za našo dejavnost napornem dveletnem obdobju epidemije na Naši pesmi predstavili v konkurenci najboljših odraslih pevskih zasedb.

Vivin praznični gala ples

Na zgodnji poletni večer v petek, 24. junija 2022, je na grajskem dvorišču Posavskega muzeja Brežice potekal prav poseben dogodek v vrsti mnogih, ki smo jih že pripravili ob naši 30-letnici – Vivin gala ples.

Vivina rajža

V zgodnjepoletnem vikendu od 11. do 12. junija 2022 smo se Viveki ob 30-letnici Vivinega obstoja podali na pevsko popotovanje z avtobusom. Rajžali smo vse do tja, do koder seže naš glas – po krajih, od koder prihajamo.

Otvoritev Vivine ulične razstave

V petek, 25. 3. 2022, smo pozno popoldne za uradni začetek praznovanja naših jubilejnih 30 let s prepevanjem odprli ulično razstavo našega dela in ustvarjanja pred našim drugim domom v Brežicah.

Vivinih 30 let - koledarček

Na tej strani bomo sproti objavljali vse v zvezi z dogodki ob 30. obletnici KD MePZ Viva Brežice, ki bodo potekali vse do konca leta 2022. Informacije o prvih dogodkih objavljamo v koledarčku v nadaljevanju besedila ...