Vivina Slovenska pesem brez meja
Vivina Slovenska pesem brez meja Foto: Matej Kramžer (2015)

Vivin 22. letni koncert

Komentirajte prvi! Novice

V soboto, 17. 10. 2015, ob 19.30 smo Viveki odpeli svoj 22. letni koncert, ki smo ga naslovili "Slovenska pesem brez meja". Odločili smo se, da letos koncert izvedemo le enkrat, brez ponovitve, kot smo to počeli v nekaj preteklih sezonah.

Tudi sicer smo se po seriji nekoliko drugačnih letnih koncertov tokrat vrnili k bolj klasični a capella različici koncerta. Program so sestavljali štirje sklopi: Ljubezenski napev, Posvetilo, Molitev in Iz poletnih noči. 

Vivin tradicionalni večer je spretno povezoval Jurij Berložnik. Predsednica zbora Irena Hribar se je zahvalila zvestim poslušalcem, povezovalcu in naši zborovodkinji Simoni, ki nas kot umetniška vodja prenaša že 23 let. :)

Koncert je bil tudi priložnost za podelitev Gallusovih značk JSKD. Gallusova značka je jubilejna značka sklada, ki jo prejmejo posamezniki za aktivno udejstvovanje na področju ljubiteljske glasbene dejavnosti. V letu 2015 so si jo prislužili naslednji pevci: Janez Budič, Katja Ilc, Ines Jagrič Križman, Mateja Račič, Jelka Žnideršič, Berta Balon, Lidija Cizel, Tanja Kadivnik Kolar, Barbara Les, Tomislav Osojnik, Karl Radkovič, Amir Tokić, Sabina Žibert in Bojan Kaplan.

Več o koncertu si preberite tudi v medijih:
 
Zadnja posodobitev: ponedeljek, 08 februar 2016 16:23
(0 glasov)
Prebrano 2665 krat
Oznake :

Več v tej kategoriji:

Zabavne, intenzivno smešne vaje »

Komentirajte

Prepričajte se, da izpolnite vsa zahtevana polja, označena z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.